Skip to main content

Mondok 
Zoltán

Okleveles svédmasszőr

Kedves Látogató,

Engedje meg, hogy bemutatkozzam, Mondok Zoltán vagyok. Okleveles masszőrként dolgozom Vecsésen és környékén. A svédmasszázzsal és passzív kimozgatásokkal szeretnék segíteni a mindennapos derék, izom és izületi panaszain.

Különösen nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy a sportolás, legyen az rendszeres futás vagy akár testépítés, egyfajta  élmény, örömforrás maradjon és ne rontsa ezt el egy tartós húzódás vagy egyéb más sérülés. A masszázs segíti a bemelegítést, felgyorsítja a versenyek utáni regenerációt, illetve segít felkészülés közben a teljesítmény növelésében.

Rendszeres kezeléseimmel szeretnék alternatívát nyújtani egy jobb életre azoknak, akik rendszeres derék és hátfájdalmakkal küszködnek.

Bár a fogásokat az eredményesség érdekében érdemes a fájdalomküszöb határáig kitolni, azt vallom, hogy a masszázs akkor is tud hatékony lenni, ha az nem fájdalmas, és jóleső érzéssel indulnak el tőlem dolgozni, sportolni, vagy csak haza a párjukhoz, családjukhoz.

Vendégeimmel való kapcsolatban legfontosabb célom egyrészt a bizalom kialakítása, hogy biztosak lehessenek benne, hogy mindig ugyanazt a magasszínvonalú szolgáltatást kapják tőlem, amit megszokhattak.

Másrészt az együttműködés, melynek alapja, hogy folyamatos visszajelzést kapjak munkámról, annak érdekében, hogy mindenkivel egyénileg, személyre szabottan tudjak foglalkozni.

Harmadrészt a szabadság, mely kiterjed akár a masszázs erősségének, vagy akár a használni kívánt illatnak kiválasztására.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, szívesen állok rendelkezésére időpontjaim bármelyikén.

Mondok Zoltán - Okleveles svédmasszőr

Foglaljon
időpontot

Nem kell mást tennie, mint felemelni a telefont vagy jelentkezni online egy szabad időpontomra!